Det sidste officielle pip fra Maemo 5

Jeg sad på arbejdet i dag da der tikkede en Maemo5 systemopdatering ind. Med sine 84,5Mb var det en ganske betydelig systemopdatering. Måtte lige tjekke med revisionsnummeret 20.2010.36-2 på nettet og jo det var skisme PR1.3.

Det drejer sig primært om 100+ rettelser og optimeringer af ydelse og stabilitet, deriblandt en ny PowerVR-driver. Noget andet er at systemet nu er forberedt for multiple boot, der giver muligheden for at boote enheden op med andre styresystemer end Maemo, såsom MeeGo eller Android. Det er gjort for at give udviklere mulighed for at dualboote med MeeGo, da N900 benyttes som udviklingsenhed gør MeeGo, selvom N900 ikke får officiel understøttelse og der kommer ikke nogen MeeGo-enheder fra Nokia på denne side af nytår.

Opdateringen giver en mere responsiv enhed og Multimediaafspilleren malker ikke mere systemet. Om den er blevet mere stabil er ikke til at sige da det ikke rigtigt har været et problem hidtil.

Tilføjelse :
Med denne opdatering er Qt4.7 nu officielt rullet ud på N900. Dette betyder at der nu kan afvikles QML-applikationer på N900.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

five × three =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.