Angreb fra Helge Sander i dokument-farcen

I en pressemeddelelse udtaler videnskabsministeren : “I de mere end tyve år, jeg har været i Folketinget, har jeg aldrig før oplevet, at et politisk flertal på denne måde vil tilsidesætte de klare og næsten enslydende anbefalinger, der er kommet fra et ekspertudvalg og fra Konkurrencestyrelsen”.

Dette er meget interessant siden at regeringen selv, gang på gang har fejet, klare anbefalinger af bordet i andre sager, når de ikke har passet ind (for eksempel : Arbejdsmarkedskommissionen, Velfærdskommissionen og Ungdomskommissionen) . Der har ligeledes været skrevet mange rapporter i forbindelse med denne sag. Men de eneste der har fået lov til at blive liggende på Helge Sanders bord er dem der anbefaler begge formater, man skulle næsten tro at det er fordi at de var de eneste der passede med hans dagsorden. Rapporter fra Norge, Frankrig og Finland omkring erfaringerne fra deres skift er blankt blevet afvist – hvad skal vi med over hundrede tusinde brugeres erfaringer i tre forskellige lande. Når vi kan omskrive nogle af vores egne gamle rapporter – hvilket vi i udlandet også har modtaget en del kritik for. Ligeledes er erfaringerne fra Tønder, Gribskov og de foreløbige erfaringer fra Lyngby-Tårbæk og Rødovre forsvundet i vrimlen. De passer simpelthen ikke med ministerens dagsorden, der har været klar lige fra dag et.

Da det ikke lykkedes Helge Sander at tryne et flertal i folketinget har han sendt bolden videre til finansministeren i håb om at han i det mindste kan tryne Dansk Folkeparti eller bestikke dem til at vende rundt, sådan at den nuværende situation hvor det offentlige er låst fast til en enkelt leverandør på grund af de dokumentformaterne som bliver brugt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

two × five =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.