openSUSE Leap 15

Den 25 maj blev openSUSE Leap 15 sendt på gaden og byder på endnu en ændring af nummereringen, der nu giver en tættere tilknytning til ​​SUSE Linux Enterprise 15, der nu udgør den primære kerne kodebase.

Denne ret store ændring giver blandt andet mulighed for en gnidningsfri og nem migrering til SUSEs Enterpriseprodukter, hvor firmaets penge jo bliver tjent – men også mulighed for tættere integration med SUSEs Enterprise server og Cloud produkter.

En glædelig nyhed for mange er at live-images er tilbage i fuldt flor og kan hentes ned fra hjemmesiden.

Henvisninger:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

two × 2 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.