Open Source Days 2010, den 5. og 6. Marts 2010

Kære open source fan

Om tre uger indtages København af masser af dygtige danske og udenlandske open source-folk. Open Source Days 2010 afvikles den 5. og 6. Marts 2010 på IT-Universitetet i København.

Dette er den 12. store årlige konference i Danmark med fokus på open source software. Det bliver stort, sjovt og udbytterigt – snyd ikke dig selv for disse to fantastiske dage med Open Source Days 2010.

* Billetter
———–
Frem til søndag d. 14. februar (det er nu på søndag) sælges billetter til reduceret pris. Læs mere på http://opensourcedays.org/2010/node/201
Er du hurtig, så kan endda være heldig at vinde din billet – se mere på http://www.opensourcedays.org/2010/node/284.

* De seneste opdateringer
————————-
One.com er hovedsponsor for Open Source Days 2010. Det sidste foredrag er ved at falde på plads, flere firmaer dukker op i udstillerområdet. Vi opdaterer websiderne løbende. Følg med på http://www.opensourcedays.org.

* Lær mere og hold din viden opdateret
————————————–
Open Source Days er visioner, metoder og best practice i syv spor over to dage med foredrag og tutorials af professionelle IT-folk, udviklere og Community-leaders.
Open Source Days er også networking og nye bekendtskaber.

* Medierne og Open Source
————————-
Flere medie-huse og andre med store webportaler har valgt en open source CMS-løsning. Fredag den 5. marts dedikerer Open Source Days et helt spor til webapplikationer og gennemgang af nogle af de store løsninger baseret på Drupal, eZ Publisher og Typo3.

* Nokia og Open Source.
———————–
Sidst på fredagen bliver Open Source Days til Nokia Open 2010, hvor Nokia med foredrag og konkurrencer viser de nyeste mobiltelefoner frem med fokus på N900 – fremtidens åbne platform, hvor du selv kan programmere netop de ting du mangler.

* Flere virksomheder opdager potentialet i open source
——————————————————
Open Source Days er også udstillingsforum for virksomheder, der fokuserer på at tjene penge på open source.
Hostingfirmaer, udviklingshuse, CMS-leverandører, uddannelsestilbud og infrastrukturleverandører kan findes i udstillerområdet på Open Source Days.

* Brugergrupper
—————
Men Open Source Days er meget meget mere. Udstillingen laves af en stor flok frivillige i det danske open source miljø, og der er samtidig meget fokus på de mange brugergrupper, som arbejder med open source i Danmark. En del af dem vil være at finde på på konferencen. Se: http://opensourcedays.org/2010/node/221.

Læs mere på www.opensourcedays.org

De bedste hilsner,

Open Source Days
Kristian, Peter, Flemming, Hanne, Sidsel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

fifteen − 11 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.