DKUUG indbyder til Julejoomla med Carsten Thrane

Torsdag d. 10. december 2009 kl 18:00-21:00
I M4 på Fruebjergvej 3, 2100 København Ø

Hermed tilbud om en lille hyggelig workshop med fokus på opensource hjemmesidesystemet(CMS) Joomla. Joomla er fortsat et af de mest populære Open Source CMS til mindre organisationer og virksomheder. Går du og bøvler lidt med en joomla-installation eller planlægger du at gå igang med at opbygge en, så kik forbi og få lidt inspiration til arbejdet. Vi skal snakke om installation af moduler fx kalender, forum, templates, sprog, youtube-plugin, mv. Vi skal også snakke lidt om version 1.6 og udvikling af egne moduler. Vi begynder kl. 18 med installation af lokal server på egen PC for dem som har behov for det. Kl. 19.00 er der kort oplæg om joomla, og herefter arbejder deltagerne selv med egne projekter på egen medbragt PC.

I anledning af julen organiserer vi lidt gløgg og æbleskiver.

Vel mødt
Carsten Thrane

——————-

Deltagelse er gratis for medlemmer af DKUUG og SSLUG. Dette kan også gælde for andre foreninger, se annoncering på de respektive foreningeres medlemslister eller websider. For andre er der en entré på 50 kr per aften.

Tilmelding bedes sendt til tilmeld@dkuug.dk per email, med angivelse af medlemskab af DKUUG, SSLUG eller anden forening, eller om man ikke er medlem af nogen samarbejdende forening.

Man er velkommen til at videresende denne invitation til andre.


Vel mødt
Klub udvalget i DKUUG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

14 + seventeen =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.