Så kom den endelig – Nokia N900

I dag landede så Nokia N900 i landets butikker og er hermed klar til julehandlen. N900 er Nokias seneste bud på en mobil computer eller Internet Tablet – der i forhold til de tidligere versioner skiller sig ud ved at have indbygget en mobil-enhed. N900 kører på softwaresiden Maemo 5, der bygger på Debian Linux og i dette tilfælde er styresystemet 80% OpenSource, hvilket er mere end selv Android.

I hjertet af Nokia N900 er en kraftfuldt ARM Cortex-A8 processor og op til 1 GB total applikationshukommelse. Du kan ose rundt på nettet på samme måde som på en computer og have flere applikationsvinduer åbne samtidig. De panoramiske skriveborde i Nokia N900 kan personaliseres med widgets, kontakter og genveje. Billeder og videooptagelser viser automatisk, hvor de er blevet taget og du kan tilføje din egen beskrivelse for at gøre det lettere at søge efter et bestemt billede eller en film. SMS og “instant messages” er organiseret på same måde som en chat, så det er let at skifte mellem flere samtalevinduer. Den indbyggede 32 GB hukommelse kan rumme 7.000 sange eller 40 timers kvalitets DVD-video, og den kan udvides til op til 48 GB med et eksternt microSD kort.

N900 haren forventet salgspris på 4.650,- DKK inklusiv moms og uden eventuelle tilskud og kan allerede fås hos mange af de førende teleforhandlere.

Henvisninger :

(Kilde : Nokia.dk)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

twenty + 4 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.