[Sslug-announce] BornHack 2016

Kære SSLUG medlemmer.

Igennem de seneste par år har en lille gruppe hackere fra Københavnsområdet snakket om at lave en pendant til de “store” europæiske hackerlejre i Holland og Tyskland.

I år har vi endelig fået taget os sammen til at gøre noget ved dette og resultatet er en ny hackerlejr her i Danmark ved navn BornHack.

Som navnet antyder kommer BornHack til at foregå på Bornholm, hvor vi har lejet et stykke land, hvor der er trukket gigabit fiber netværk til.
Der vil være rig mulighed for at socialisere med andre hackere, grille, lære og have det sjovt samtidigt. BornHack er en udendørs lejr, hvor de fleste deltagere vil sove i medbragte telte.

BornHack finder sted fra Lørdag den 27/8 2016 kl. 12 til Lørdag den 3/9 kl. 12 – du kan læse yderligere information om BornHack på vores hjemmeside på: https://bornhack.dk.

Billetter

Som de fleste andre europæiske hackerlejre har vi forskellige prisklasser for billetter til BornHack. Priserne kan ses her:

  • Studerende: 900,-
  • Standard: 1200,-
  • Hacker: 1337,-
  • Supporter: 1800,-
  • Corporate: 2500,-
  • Corporate: 5000,-

Det er muligt at købe endagsbilletter til BornHack til 300,- ligesom det også er muligt at leje sengeplads i et af vores fælleshuse, hvis man ikke vil sove i telt.

Du kan købe billetter, bustur tur/retur ti l BornHack, sengepladser, osv. i vores online shop: https://bornhack.dk/shop/.

Program

Vi er meget stolte af det program vi har fået sammensat for BornHack.
Det byder på mange dygtige foredragsholdere fra både in- og udland.
Vores program for ugen er mere eller mindre på plads og kan ses her: https://bornhack.dk/schedule/.

Hvis du har lyst til at holde et foredrag, lightning talk eller
workshop har vi information om hvordan du tilmelder disse på: https://bornhack.dk/speakers/.

Hvis du kun kommer for at holde foredrag betaler vi for en endagsbillet til BornHack, men man skal selv sørge for transport til og fra øen.

Sponsorer

Hvis din virksomhed har lyst til at være sponsor for BornHack kan du se information om hvordan og se en liste over vores nuværende sponsorer her: https://bornhack.dk/sponsors/

De fleste deltagere arbejder til dagligt som specialister indenfor udvikling, netværk, sikkerhed, kryptografi eller systemadministration.

Hvis du leder efter dygtige nye medarbejdere er BornHack et godt sted at promovere sig selv. Som sponsor kan du få taletid på programmet i form af foredrag, lightning talks eller workshops, men det skal være af fagligt højt niveau og komme fra teknikere – ikke sælgere.

Information

Du kan holde dig updateret omkring BornHack på vores egen nyhedsside på: https://bornhack.dk/news/.

Vi er også på Twitter som https://twitter.com/BornHax eller på Facebook som https://facebook.com/BornHax

På vegne af holdet bag BornHack,

Alex.


Alexander Færøy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

five × five =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.