Nets, nutz

Med salget af Nets overgår kontrollen med landets finansielle transaktioner og kommunikation delvist til amerikanske kapital fonde. I forvejen håndteres og lagres de fleste offentlige data af firmaer, der igen ejes af amerikanske firmaer.

Regeringen har tidligere på året bedyret at man lovmæssigt og kontraktmæssigt har taget højde for alt og at den danske data er sikret imod aflytning.

Jamen hvad er problemet da så ?

Problemet er bare at den amerikanske stat og det amerikanske erhvervsliv selv mener at amerikansk lov og dermed “The Patriot Act” trumfer alle landes love, konventioner og alliancer. Hvilket betyder at de love, kontrakter og regler som filisteren eller læne sig op af, i denne henseende ikke er det papir værd, som det er skrevet på.

For at gøre det hele endnu mere underholdende, har Christiansborg til deres egen infrastruktur valgt en svensk udbyder der benytter svenske servere til deres tjenester. Dette betyder at borgens data lige bliver sendt over på den anden side af sundet, hvor den svenske efterretningstjeneste har fuld adgang.

Det offentlige Danmark er en åben bog …..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

four − four =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.