3 korte Toner med Dampfløjten

I et stykke tid har Valve danset rundt om den varme grød og den varme grød er naturligvis Linux eller GNU/Linux. Senest har man inkluderet Linux-understøttelse i deres Steam-tjeneste.  Selvom der ikke er det helt store udbud i spil til Linux-platformen, ser det lovende ud.

Nu har Valve afsløret at men selv er ved at gå ind i styresystemsbranchen og vil enden længe kunne præsentere verden for SteamOS. Ganske kort vil det være en GNU/Linux distribution, med Steam integration – kort sagt med en spiloplevelse til den store skærm i stuen.

Yderligere er det planen at man i fremtiden vil udvide softwareudbuddet i Steam-tjenesten, til at omfatte musik og video streaming og muligvis også andet ikke spil relateret software.

Brugeren vil kunne dele deres spilsamling med andre i hjemmet og det vil blive muligt at bortfiltrere spil for specifikke brugere, for eksempel børn og husdyr.og for eksempel gøre det muligt at , at de ikke kan lide og ikke ønsker at spille. Forslaget er, at disse er spil, som ville nydes af forældre.

Det at Valve understreger at licensen er fri for for alle, inklusiv hardwareudviklere – samt at de i denne forbindelse snart kommer med en annoncering – har atter fået spekulationerne om en SteamBox til at blusse op.

Samtidigt har nVidia annonceret at de vil åbne dele af deres dokumentation op, primært således at udviklerne af Open Source drivprogrammet Noveau ikke mere behøver at prøve sig frem via reversed engineering. Man kunne spekulere i at dette er relateret til Valves nye kurs.

Henviser:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

two × 3 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.