TUX tavle-invasion

Googles Nexus 7 tavle bliver bygget af ASUS og er baseret på en nVidia Tegra3 quad core SoC. Udover at være et veritabelt lille kraftcenter, har Nexus 7 har vist sig at være en ganske alsidig dame og er i denne anledning udsat for et veritabelt stormløb.

Først var det Ubuntu der kom krybende og dernæst Chromoum OS projektet. Men i anledning af julen er der dukket to nye projekter på, der ligeledes handler om at mase en Linux ind på Nexus 7, ellers så sarte flashdrev.

Det drejer sig først om en Mer Project + Plasma Active kombination, der har giver ganske fine håb for SailfishOS lejren, da denne også er Mer Project baseret. Dette giver ligeledes lidt trøst til dem der har fulgt det efterhånden trøstesløse Vivaldi projekt.

Dernæst har ingen anden and Bodhi Linux sneget sig ind og ser ud til at være ganske velkørende på denne lille tavle. Den må jeg indrømme at jeg ikke havde set komme. Men de er kommet rigtigt langt.

Ifølge rygtesmedene vil denne yndige dame yderligere blive udsat for betragtelige prisnedsættelser i første halvdel af andet kvartal i 2013. Lad os se om dette også kommer til at gælde for det kolde nord.

Henvisninger:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

14 + 14 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.