C++ templates for begyndere af Bryan Østergaard torsdag 1. nov. 18-21

C++ standard biblioteket bygger i høj grad på templates så det er ofte svært at komme uden om brugen af templates i C++ kode.

Introduktion til templates for begyndende C++ udviklere. C++ standard biblioteket bygger i høj grad på templates så det er ofte svært at komme uden om brugen af templates i C++ kode. Men templates kan også være en god abstraktionsform der kan føre til programmer der er nemmere at forstå og vedligeholde. Der kræves ingen forudgående kendskab til C++ programmering.

Om foredragsholderen:
Bryan Østergaard har mere en 10 års professionel erfaring med system administration, softwareudvikling og IT-sikkerhed. Bryan har arbejdet på projekter for mindre firmaer såvel som flere danske ministerier og større banker.

Ud over hans professionelle virke er han også en meget aktiv spiller i det danske Open Source community og er bestyrelsesformand for Open Source Days ApS og SSLUG. En stor del af hans fritid går til administration af freenode IRC netværket og Exherbo Linux distributionen som han startede i 2007.

Bryan er ved at starte en kursus og konsulentvirksomhed der primært vil fokusere på open source teknologier.

Om deltagelse:
Deltagelse er gratis for medlemmer af DKUUG, SSLUG, BSD-DK, PROSA, HK/Samdata og KEA studerende. Dette kan også gælde for andre foreninger, se annoncering på de respektive foreningers medlemslister eller websider. For andre er der en entré på 50 kr pr aften.

Under hele foredraget vil der være gratis kildevand til alle sponsoreret af Casalogic.dk (så længe lager haves).

Tilmelding sker her https://dkuug.safeticket.dk/events, hvor du kan trække/købe en billet som svarer til dit evt. medlemskab. Evt. Betaling sker via QuickPay.dk.

Man er meget velkommen til at videresende denne invitation til andre, blogge eller twitte om det.

Sted:
Et lokale i Symbion, på adressen http://findvej.dk/fruebjergvej3,2100 der har ca. 200 gratis parkeringspladser, ligger tæt på Ryparken station og har handikapvenlige adgangsforhold.

Der er ingen grill denne gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

two × 4 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.