17-03-2016: Åbent samråd om sessionslogning

Åbent samråd med justitsminister Søren Pind om sessionslogning. Samrådet er åbent for alle og finder sted torsdag den 17. marts 2016 kl. 14.30 i værelse S-092 på Christiansborg.

Udvalget har bedt ministeren redegøre for ønsket om at genindføre masseovervågning via sessionslogning af ganske almindelige menneskers aktiviteter på internettet. Ministeren er endvidere blevet bedt om at redgøre for sin holdning til, om sessionslogning er et grundlæggende indgreb i borgernes frihed til privatliv.

Samrådsspørgsmål AS- AY er stillet efter ønske fra Lisbeth Bech Poulsen (SF) og René Gade (ALT).

Information:

Samrådet er åbent for alle, men tilmelding er nødvendigt også for pressen, og der er et begrænset antal pladser. Tilmelding, som sker med udgangspunkt i først-til-mølle-princippet, skal ske senest kl. 11 dagen inden, samrådet bliver afholdt. Se kontaktinformation i boksen til højre på siden, hvis du ønsker at tilmelde dig.

Gæster udefra må beregne ekstra tid til registrering i besøgsindgangen på grund af sikkerhedstjek.

Det er tilladt at optage lyd og billeder, hvis det kan ske uden at forstyrre samrådets afvikling i øvrigt.

Samrådet tv-optages og vil blive vist live her på Folketingets hjemmeside, hvor det også kan findes efterfølgende under “TV fra Folketinget”. Desuden vises samrådet forskudt på Folketingets tv-kanal.

17-03-2016: Åbent samråd om sessionslogning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

nine + fourteen =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.