En androide til søs

Så kom den annoncering så mange har ventet på. SailfishOS og dermed Jolla Phone, er via Myriads Alien Dalvik teknologi nu istand til at afvikle de fleste Android programmer, direkte fra SailfishOS.

Der er intet vidunder uden begrænsninger, da løsningen ikke kan benytte Google Play – men er henvist til tredjeparts appstores. For at få dette til at gå op i en højere nehed er Jolla ved at sikre sig samarbejde med app stores i hele verden, for at SailfishOS kan bruges så problemfrit som muligt med Android.

I Kina, hvor dette normen, da betalingsprogrammer ikke er tilgængelige – er dette ikke det store problem og hvis det lykkes at få etableret et passende globalt netværk, vil det hurtigt kunne blive et stort plus.

Udover softwaremæssig kompatibilitet, har Jolla også erklæret hardwaremæssig kompatibilitet. Dette betyder i al sin enkelthed at SailfishOS nu kan køre på enheder, der er produceret til at køre Android.

TILFØJELSE: Jolle åbner op for en yderligere omgang pre-order, senere på ugen. Indtil videre kun i Finland, men det kan udvides, hvis interessen er der.

Henvisninger:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 × 4 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.