Pernille Tranberg: Privat og statslig overvågning

Torsdag d 26. september 2013 kl 19:00 på Nørre Allé 7, 3, 305, 2200 N

Pernille Tranberg, forfatter, journalist og pt fellow ved Syddansk Universitet, har skrevet bogen FAKE IT, der forklarer hvorfor og hvordan danskerne kan udøve digitalt selvforsvar, altså passe på sit privatliv på nettet. Bogen er udkommet på dansk, tysk, finsk og engelsk. Hun kommer og fortæller lidt om de privatlivs-værktøjer, hun forsøger at udbrede til danskerne til beskyttelse mod såvel kommerciel som statslig overvågning. Med sig bringer hun Kenneth, som er velbevandret i de mere hard-core værktøjer, der kan beskytte en mod statslig overvågning. Han vil bidrage til oplægget og den efterfølgende debat.

Ideen med mødet er, at vi i fællesskab efter Pernilles oplæg får en debat om, hvordan vi kan få endnu mere oplysning ud til danskerne om at værne om deres privatliv og hvilke værktøjer der er bedst i forhold til at beskytte sig mod statslig overvågning fra NSA, PRISM, svenske FRA osv. Pernille, hvis force er at kommunikere, mener, at de fleste IT-folk er meget mere kyndige end hende udi IT-sikkerhed, og hun vil derfor gerne have vores bud på, hvad der skal til for at passe bedre på sig selv. Hvilke værktøjer vi mener er gode, hvilke argumenter der skal til for at vække danskerne – og ikke mindst samler hun på cases på danskere, der på en eller anden måde har oplevet den digitale overvågning og konsekvenserne af den.

Entré gratis for medlemmer af KLID, DKUUG og Prosa ved tilmelding senest dagen før. For andre koster det 50 kr. Kommer man uden tilmelding koster det 50 kr ekstra. Tilmelding på:
http://klid.dk/arrangementer/tilmelding.php3?o=kl&eventid=1377284141

Videresend gerne invitationen til andre.

Vel mødt.
Keld Simonsen

Se videoer fra tidligere møder på http://ftp.klid.dk/ftp/video/
Bla. om OpenID.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

seventeen − 6 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.