Populær Open Source software platform samler eksperter og entusiaster til konference i København

6. September 20013 kl 9:00

Som opfølgning på sidste års success samles Jenkins CI entusiaster fra hele verden igen i år i København om en af software verdeners mest aktuelle emner; kvalitet og sporbarhed indenfor software udvikling. Konferencens formål er, foruden at styrke den globale udvikling af Jenkins CI netværket, at fremme denne innovative måde at udvikle software.

Jenkins CI User Conference 13′ er som opfølger på forrige års succes den eneste af sin slags i Skandinavien. Arrangørerne for konferencen, softwarehuset Praqma A/S, forventer, at konferencen vil være med til at øge fokus på arbejdet med Continuous Integration indenfor dansk industri så vel som på globalt plan. Praqma har i samarbejde med Datalogisk Institut ved Københavns Universitet sikret rammerne for konferencen i midten af København hvor dagens aktiviteter vil afholdes.

Praqma har i samvirke med Amerikanske CloudBees(*1) været drivkraft for, at Jenkins CI netværket på andet år kan mødes i Danmark. Netværket har til formål at støtte udrbredelelsen af Continuous Integration i software udvikling. Derudover søger arrangørerne at facilitere vidensdeling og networking indenfor branchen.

Blandt hovedtalerne på konferencen vil der som noget helt specielt være deltagelse fra manden bag Jenkins CI, Kohsuke Kawaguchi(*2), der er taget den lange vej fra USA, for at holde konferencens key note speak. Herudover byder konferencen på oplæg af prominente aktører indenfor Jenkins CI verdenen samt faciliterede ”open space” diskussioner.

Dagen igennem vil der være rig mulighed for samtale og diskussion blandt deltagere og konferencen vil afslutningsvist byde på forfriskninger til dem der ønsker at fortsætte dagens diskussioner.

Jenkins CI CodeCamp
Praqma står også bag Jenkins CI CodeCamp som afholdes i Allerød d. 5. September, dagen forinden konferencen i København. Campen består af et dagsværks intensiv software udvikling under uformelle rammer. Arrangementet vil være rettet mod udviklere med erfaring indenfor Jenkins CI.

For at skabe et team-ligende miljø vil deltagerpladser dog holdes begrænset.

Kohsuke Kawaguchi vil ligeledes være at finde ved dette arrangement.

Yderligere information vil være at finde online hvor der løbende vil komme opdateringer.

Læs mere om begge events på hjemmesiden www.praqma.com

Eventuel interesse i sponsor, presse eller frivillig arbejde bør rettes mod ah@praqma.net

1) http://www.cloudbees.com/company.cb
2) http://kohsuke.org/about/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

sixteen − ten =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.