Introduktionsworkshop i TYPO3

DKUUG inviterer alle til Franz Buemanns introduktionsworkshop i TYPO3 CMS torsdag den 25. marts 2010 klokken 18:00 – 21:00 i det sædvanlige lokale M4 på Fruebjergvej 3, 2100.

Om workshoppen

TYPO3 er et modent open source CMS i Enterpriseklassen. TYPO3 er rettet mod mellemstore og store virksomheder og organisationer med komplekse behov for indholdsstyring med avancerede moduler til blandt andet:

  • Digital Assets Management
  • Lokalisering
  • Direct Mail
  • Versionering
  • Shop
  • Forum
  • Intra- og extranet
  • Multi-site

På workshoppen vil fokus være grundlæggende brug og opsætning af TYPO3. Workshoppen er relevant for alle der vil igang med at bruge TYPO3, men har lille eller ingen kendskab til TYPO3. Vi vil gennemgå mulighederne i TYPO3 kombineret med hands-on opsætning af en mindre løsning.

Overskrifterne for workshoppen er:

  1. Hvad er TYPO3, og hvorfor ikke vælge et andet open source CMS?
  2. Hvordan er TYPO3 installationen opbygget og hvordan bør den være konfigureret?
  3. Hvordan arbejder man med indholdet i TYPO3?
  4. Hvordan opsætter man en template (design) i TYPO3?
  5. Hvor finder jeg den rigtige information til at komme videre herfra?

Det forudsættes at man i forvejen har en fungerende TYPO3 4.3.2 installation kørende enten på et webhotel eller lokalt på den bærbare man medbringer til workshoppen. På http://web3portal.com/demo/ kan man få en demo forud for workshoppen til brug ved denne.

Om fordragsholderen

Franz Malten Buemann er indehaver af WEB3 PORTAL og har arbejdet med TYPO3 som CMS platform siden 2002. WEB3 PORTAL arbejder desuden med SugarCRM og Magento Commerce og binder disse sammen med TYPO3 til en samlet platform for markedsføring, leadgenering og leadmanagement.

Om deltagelse

Deltagelse er gratis for medlemmer af DKUUG og SSLUG. Dette kan også gælde for andre foreninger, se annoncering på de respektive foreningers medlemslister eller websider. For andre er der en entré på 50 kr per aften.

Tilmelding bedes sendt til tilmeld@dkuug.dk per email, med angivelse af medlemskab af DKUUG, SSLUG eller anden forening, eller om man ikke er medlem af nogen samarbejdende forening.

Man er velkommen til at videresende denne invitation til andre.

Adressen http://findvej.dk/fruebjergvej3,2100 har ca. 200 gratis parkeringspladser, ligger tæt på Ryparken station og er handikapvenligt.


Vel mødt
Arrangementsudvalget i DKUUG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

twenty − 13 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.