Første alpha af Office Viewer

Den første alpha af Office Viewer er nu ude til Nokia N900 Maemo-5 enheden. Office Viewer er baseret på KOffice frameworket og gør det muligt for Maemo brugere at læse dokumenter, regneark og præsentationer i OpenDocument format og Office viewer benytter naturligvis en grafisk brugergrænseflade der er skræddersyet til formålet, med en meget mere simpel og hurtigtreagerende brugergrænseflade. Da N900 er i besiddelse af en TV-Out udgang, giver det helt nye muligheder i forbindelse med præsentationer.

Dette viser ikke bare hvor portabel KOffice er, men også at ressourceforbruget er ganske beskedent. Det er håbet at denne applikationer vil fortsætte med at vokse ligesom resten af KOffice familien. Nye udgaver af Office Viewer vil løbende blive udgivet i takt med at KOffice fortsætter rejsen hen imod version 2.2.

Office Viewer kræver den senseste update (PR1.1) til N900 og blev tidligere på ugen uploadet til Maemo repositories, under extras-devel. Applikationen kan hentes under navnet “freoffice” og fylder omkring de ni megabyte.

Henvisninger:

(Kilde : KDE-News)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

nineteen − 8 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.