JollaLoveDay

Efter en solid opbygning til selve afsløringen, under sloganet “I am the other half …”. Så er de første billeder af Jolla-telefonen, lige fra dagens første gry, blevet sluppet fri.

Jolla Smartphone
Jolla Smartphone

Disse afslører et meget rent design af fronten, uden de frontknapper, der almindeligvis forpester tilværelsen på de fleste telefoner på markedet. Arven fra Nokias tidligere Harmatten og Maemo enheder fornægter sig ikke, da der kun er en power og volumenknap. Ligeledes er det gamle nokia cover genoplivet og vil kunne fås i forskellelige farver, ligesom modularitet er antydet.

Det er endt med en enhed med et 4.5” Estrade display, en dobbeltkernet processor, 16Gb internt lager, med microSD slot og et 8MP AF kamera.

På software siden er enheden drevet af SailfishOS, der bygger på det hedengangne MeeGo styresystem med en ny gesture orienteret brugergrænseflade. Selve brugergrænsefladen er Nemo baseret, men der er også inkluderet Qt, der er standard indfødt toolkit. Sidst og ikke mindst er der også inkluderet Alien Dalvik, der giver understøttelse for Android applikationer.

Den officielle annoncering kan følges omkring klokken 18:30 (19:30 Finnish Time). Preorder er allerede muligt på Jollas egen side.

http://jolla.streamforce1.tv/

I am the other half …

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

twenty + five =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.