The Qt Company

Efter overtagelsen af Qt, med tilhørende fællesskab – har Digia lurepasset en anelse. Nu er den tid forbi, for Digia er ved at samle de to dele, den kommercielle og frie del – der ellers har været adskilte. Den ene som en del af Digia og den anden nærmest frit flagrende. Dette sker i forbindelsen med oprettelsen af “The Qt Company”.

Dette indebærer blandt andet en sammenlægning af de to projekters hjemmesider og fællesskaber, på qt.io under sloganet “Create Once, Deploy Everywhere, Qt”

Digia Qt Company har, for at sætte lidt mere gang i foretagenet, annonceret en relativt billig kommerciel Indie pakke, rettet imod Android, iOS og Windows RT mobile udviklere. Med 20 €/md er licensen rettet imod hobbyudviklere og mindre virksomheder med en omsætning under 100.000 €.

Pakken indeholder, udover det sædvanlige SDK, en kommerciel licens, og rettigheder til Apple App Store, Google Play Store og Windows Marketplace. Pakken inbefatter ikke support, kommercielle add-on funktioner eller Qt Cloud tjenester.

Digia og Qt-projektet har ekpanderet voldsomt på den mobile front, de sidste par år, og understøtter nu alle større mobile platforme, inklusiv Jolla SailfishOS, samt Linux, Mac og Windows-desktops, indlejrede operativsystemer, herunder Linux, Windows Embedded, VxWorks, Neutrino, og integritet. DIGIAs kommercielle platforme omfatter en Qt Enterprise Embedded GUI til Android og Linux. Qt 5.3.2 og Qt Creator 3.2.1 er tilgængelig for download fra den nye Qt I / O.

Henvisninger:

Share This:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 × 1 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.