Party on Tux

Spotify er lidt af et paradox, med hensyn til platformsunderstøttelse. Officielt er der kun understøttelse af MacOSX/iOS, Windows/Windows Phone og Android/Android. Er man af en anden overbevisning er man henvist til Spotifys webbaserede flashhærgede afspiller. Som GNU/Linux-bruger står man atter med pandehåret i handskerummet. Ved forespørgsler i deres forum, efter understøttelse af andre platforme såsom GNU/Linux er svaret kategorisk NEJ.
Læs videre “Party on Tux”

Danish Radio Streams Service

Jeg så lige, under en rundtur på Planet OpenSource DK, at Martin Schlander tidligere på året overtog det danske netradioscript til Amarok.

Det er hans intention at opdatere det fire gange om året og lige nu er mere end 60 forskellige netradioer registreret, derunder DR (P1-P8, og de fire store), NOVAfm og Den2Radio.

Det måtte da lige prøves og fungerer da også perfekt – hvilket også betyder at jeg har fået konfigureret og for første gang i to år rent faktisk benytter Amarok og i modsætning til sidste gang jeg prøvede den, har den nu kørt næsten en time uden at være gået ned.

Jeg benytter standardudgaven af Amarok (2.4.0) i openSUSE 11.4 og nedenstående opskrift er således til denne.

Opskrift:

  1. Værktøjer -> Håndtering af scripts
  2. Vælg : "Hent flere scipts"
  3. Søg : "danish"
  4. Vælg "Danish Radio Streams Service"
  5. Installer
  6. Genstart Amarok

Henvisning: